""

Wednesday, February 6, 2013

Jensen's Bøfhus - En lunch som ikke fortjener et bilde

Navn: Jensen's Bøfhus
Adresse: Norra Hamngatan 20,  40426 Göteborg, Sweden
 
Jeg har lenge sett trikker og busser med store reklameplakater for lunchen til 49,- kr på Jensen's Bøfhus.  I dag tenkte jeg at jeg skulle teste den, både fordi jeg var sugen på kjøtt og også pga. prisen.  Dessverre ble hele besøket en ganske irriterende opplevelse.  Vi kom dit i normal lunchtid, ca kl 12.30. Det tok veldig lang tid fra vi fikk menyen til vi fikk bestille. Dessverre tok det enda lengre tid for oss å få maten.  Jeg tror vi ventet i nesten en time. Maten jeg bestilte var
Lunch Kyllingbiff :Supermör och saftig kycklingfilé, grillade grönsaker, Jensen's fantastiska favoritsås och vår goda råstekta potatis. Behöver vi säga mer?
Ja tydligvis behøver de si mer. Denne supermøre og saftige kyllingbiten av alt annet enn slik den var beskrevet. Tørr og ikke spesielt varm.  De grillede grønnsakene smakte veldig likt de frosne grønnsakene man kjøper i butikken og sausen var etter min mening alt for søt.  Potetene var ok.
 
Nå skal det sies at man kanskje burde spise biff om man er på ett biffhus, men jeg er ikke akkurat fristet til å gå tilbake dit for å teste den.  Etter maten ventet det enda mer venting.  Først på regningen og etter det måtte vi vente i ca en halv time til for å få en 2-go boks for maten som ikke ble spist opp av mine lunchvenner. Det som irriterte mest var at da vi spurte om å få med resten av maten hjem var svaret, "Ja, jeg skal forsøke fikse det, men det tar nok ganske lang tid fordi jeg må gjøre andre saker". Til så i 30 minutter sitter og se at nettopp denne servitøren sto og pratet lenge med sine kollegaer og ventet på "noe" å gjøre.
 
Om du liker biff burde du kanskje lete etter ett annet sted for det eneste som var positivt her var den billige prisen på lunchbiffen. 
 
Lunch: (€)
Middag: (€) (€)
Mat: (*)
Drikke: (¤) (¤)
Interiør: (#) (#)